Aanleg van terrassen en opritten

Nood aan nieuw terras of een nieuwe oprit? Of net het tegenovergestelde: wilt u uw opritten en terrassen in Hertsberge en omgeving laten opbreken om er plaats te maken voor groen (gazon of planten)? In beide gevallen zit u goed bij Antoni De Maere.

Aanleggen van gazon

Op uw vraag gaan we over tot de aanleg van uw terras of oprit, volledig van A tot Z. Eerst gaan we over tot het egaal maken of nivelleren van de grond waar het bouwsel moet komen. Daarna kiest u samen met ons de stenen of klinkers van uw voorkeur, waarna we overgaan tot de professionele plaatsing.

Uiteraard ruimen we achteraf ook alles netjes op, zodat u enkel achterblijft met het terras of de oprit van uw dromen. Ook voor de afbraak van uw terras of oprit kan u bij ons terecht. Wanneer wij langs geweest zijn lijkt het alsof er nooit stenen gelegen hebben. We kunnen het oude terras bijvoorbeeld vervangen door een nieuw stuk gazon of plantenperkjes.

Vragen staat vrij

Geïnteresseerd in onze diensten? Contacteer Antoni De Maere in Hertsberge dan gerust via de contactpagina van deze website. Vraag zeker ook naar een gratis en vrijblijvende offerte voor uw wensen.